top of page

BLANQUEIG DENTAL

La importància que cada vegada més se li dóna a la imatge personal ha fet que actualment, el color de les nostres dents tingui un paper primordial en els estereotips de bellesa.

 

Un somriure blanc i lluminós és la nostra millor carta de presentació.

 

El blanqueig dental és la tècnica més conservadora per a tractar les decoloracions de les nostres dents. L'objectiu és eliminar les coloracions dentals causades per agents extrínsecs o intrínsecs, i retornar a la dent un color que satisfaci les necessitats estètiques del pacient. Es disposa de diversos agents que poden utilitzar-se per a aconseguir el blanqueig dental:


• acció oxidant
• acció erosiva
• acció abrasiva
• acció mixta


El nostre compromís per a oferir-te els tractaments de major qualitat fa que a Clínica Dental Capitán posem a la seva disposició les tècniques més innovadores i alhora més conservadores en el blanqueig dental. És per aquesta raó que en cap cas emprem tècniques abrasives o erosives que danyarien les teves dents durant el tractament. Utilitzem els agents oxidants més eficaços en blanqueig dental, que presenten la capacitat de penetrar en l'esmalt i en la dentina i, una vegada allí, oxidant les molècules de les substàncies responsables de la descoloració dental.

Els agents d'aquest tipus que més s'empren actualment són: el peròxid d'hidrogen, en concentracions que van des del 3 al 50%, i el peròxid de carbamida o peròxid d'urea, que sol utilitzar-se en concentracions compreses des de l'1 al 45%.

Podem distingir dos tipus de blanqueigs: en dents vitals i en dents no vitals:

   Blanqueig de DENTS VITALS: BLANQUEIG EXTERN   
Tipus de blanqueig extern:
1. EN LA CONSULTA: agents a altes concentracions de peròxid d'hidrogen. Aquests procediments solen combinar-se amb blanqueig a casa.
2. A CASA: El tractament ho realitza el mateix pacient en el seu domicili, sota la supervisió i control periòdic del professional, amb fèrules i aplicació de peròxid de carbamida en diferents concentracions. 

  Blanqueig de DENTS NO VITALS: BLANQUEIG INTERN   
Dents no vitals (dents en els quals s'ha realitzat un tractament d'endodòncia, també anomenat tractament de conductes). En el tractament de blanqueig en dents no vitals, l'agent blanquejador difon a partir de la dentina de la càmera pulpar a l'interior de la superfície interna de l'esmalt sense contactar amb la superfície externa de l'esmalt.

Per a ambdós tipus de tractaments es requereix un estudi previ exhaustiu de la salut dental de cada pacient que inclourà: anamnesis, exploració clínica intra i extraoral, exploració radiogràfica i registre fotogràfic. Una vegada realitzat aquest estudi clínic el nostre equip decidirà el tractament més adequat a cada situació clínica i establirà un programa de cites per portar a terme el seu blanqueig.

Llueix un somriure radiant

bottom of page